Ježek z hovězího masa se žampióny
Předem uvařené, měkké a prochladlé libové hovězí maso, očištěnou a uvařenou zeleninu a žampiony velmi jemně nakrájíme, přidáme posekané okurky, posekanou petrželku, sůl, pepř a majonézu. Důkladně promícháme a dáme asi na hodinu do chladničky. Potom z hmoty na talíři vytvarujeme tělíčko ježka, posypeme...
Tak nevím zda by u nás Ježek zabodoval,,podle chuti asi nic moc,, děti by spíš snědli ty tyčinky než maso.
ježek nevypadá moc lákavě, ale chuťově nemusí být špatný. Ale zkoušet ho nebudu
Ježek z hovězího masa se žampióny se mě nelíbí ani jako dekorace a ani jako jídlo.
Tak ten tedy vypadá roztomile…ty tyčinky beru že jsou pouze na ozdobu,ale dle ingrediencí to může být chutné překvapení
Ježek z hovězího masa se žampiony je to opravdu pěkná věc na ozdobu
JEŽEK Z HOVĚZÍHO MASA SE ŽAMPIÓNY ma nijako neoslovil, ani tie tyčinky sa mi tam nehodia.
Na slavnostním stole by to asi vypadalo pěkně, ale jinak bych se s tím nedělala.
Přesně tak.
Ježek z hovězího masa se žampióny – tak nevím, co si o tomto receptu myslet, nedokážu si představit, jaký je, připadá mi podivný.
Tak to bych si dala, může to býr dobré.
Ježek z hovězího masa se žampiony- s tím bych se nepárala.