jezek-z-hoveziho-masa.jpg

Ježek z hovězího masa se žampióny

Předem uvařené, měkké a prochladlé libové hovězí maso, očištěnou a uvařenou zeleninu a žampiony velmi jemně nakrájíme, přidáme posekané okurky, posekanou petrželku, sůl, pepř a  majonézu. Důkladně promícháme a dáme asi na hodinu do chladničky. Potom z hmoty na talíři vytvarujeme tělíčko ježka, posypeme...

Diskuze

11 komentářů

    k
    kvetinka3

    Tak nevím zda by u nás Ježek zabodoval,,podle chuti asi nic moc,, děti by spíš snědli ty tyčinky než maso.

    a
    aknela11

    ježek nevypadá moc lákavě, ale chuťově nemusí být špatný. Ale zkoušet ho nebudu

    s
    Stanislav Brázdil ml.

    Ježek z hovězího masa se žampióny se mě nelíbí ani jako dekorace a ani jako jídlo.

    nova2

    Tak ten tedy vypadá roztomile…ty tyčinky beru že jsou pouze na ozdobu,ale dle ingrediencí to může být chutné překvapení

    s
    sumka55

    Ježek z hovězího masa se žampiony je to opravdu pěkná věc na ozdobu

    j
    Jana Čipková

    JEŽEK Z HOVĚZÍHO MASA SE ŽAMPIÓNY ma nijako neoslovil, ani tie tyčinky sa mi tam nehodia.

    l
    Ludmila Šantrůčková

    Na slavnostním stole by to asi vypadalo pěkně, ale jinak bych se s tím nedělala.

    s
    stendy

    Přesně tak.

    Vlasta Mementowská

    Ježek z hovězího masa se žampióny – tak nevím, co si o tomto receptu myslet, nedokážu si představit, jaký je, připadá mi podivný.

    l
    Ladislava Stefanovská

    Tak to bych si dala, může to býr dobré.

    b
    Božena Brázdilová

    Ježek z hovězího masa se žampiony- s tím bych se nepárala.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist