Ježek z hovězího masa se žampióny

Suroviny

libové hovězí maso

800 g

mrkev

1 ks

petržel

1 ks

větší brambora

1 ks

větší žampióny

3 ks

kyselá okurka

2 ks

nasekaná petrželka

1 PL

majonéza

4-5 PL

kapary

2 ks

celozrnný chléb

2 plátky

sůl, pepř

dle chuti

slané tyčinky na bodlinky

dle potřeby

Postup přípravy:

Předem uvařené, měkké a prochladlé libové hovězí maso, očištěnou a uvařenou zeleninu a žampiony velmi jemně nakrájíme, přidáme posekané okurky, posekanou petrželku, sůl, pepř a  majonézu. Důkladně promícháme a dáme asi na hodinu do chladničky. Potom z hmoty na talíři vytvarujeme tělíčko ježka, posypeme drobečky chleba, přidáme oči z kaparů a bodlinky ze slaných tyčinek.

Hodnocení

2.5  Hodnoceno: 14x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
30.3.2017 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist