Ježek z hovězího masa se žampióny

Suroviny

libové hovězí maso
800 g
mrkev
1 ks
petržel
1 ks
větší brambora
1 ks
větší žampióny
3 ks
kyselá okurka
2 ks
nasekaná petrželka
1 PL
majonéza
4-5 PL
kapary
2 ks
celozrnný chléb
2 plátky
sůl, pepř
dle chuti
slané tyčinky na bodlinky
dle potřeby

Postup přípravy:

Předem uvařené, měkké a prochladlé libové hovězí maso, očištěnou a uvařenou zeleninu a žampiony velmi jemně nakrájíme, přidáme posekané okurky, posekanou petrželku, sůl, pepř a  majonézu. Důkladně promícháme a dáme asi na hodinu do chladničky. Potom z hmoty na talíři vytvarujeme tělíčko ježka, posypeme drobečky chleba, přidáme oči z kaparů a bodlinky ze slaných tyčinek.

Hodnocení

2.5  Hodnoceno: 14x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
30.3.2017 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist