Jemný segedín s kysanou smetanou

1. V kastrole rozpálíme sádlo, vsypeme nadrobno nakrájenou slaninu, cibuli a osmahneme. Přidáme na kostky nakrájené maso, kmín a osmahneme dozlatova. 2. Poté přidáme mletou papriku, sůl, pepř, zamícháme a ihed zalijeme vodou nebo vývarem tak, aby maso bylo z poloviny potopené. Vše vydusíme...

Diskuze

3 komentáře

    j
    jankac

    Segedín varím takto aj ja,mám ho rada rada,

    a
    agad

    Abych pravdu řekla, segedín jsem ještě nikdy nevařila. A to mi moc chutná. Budu se do toho muset pustit.

    v
    Verka

    Segedín máme moc rádi..

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist