Jemný segedín s kysanou smetanou

1. V kastrole rozpálíme sádlo, vsypeme nadrobno nakrájenou slaninu, cibuli a osmahneme. Přidáme na kostky nakrájené maso, kmín a osmahneme dozlatova. 2. Poté přidáme mletou papriku, sůl, pepř, zamícháme a ihed zalijeme vodou nebo vývarem tak, aby maso bylo z poloviny potopené. Vše vydusíme...

Diskuze

3 komentáře

    j
    jankac

    Segedín varím takto aj ja,mám ho rada rada,

    a
    agad

    Abych pravdu řekla, segedín jsem ještě nikdy nevařila. A to mi moc chutná. Budu se do toho muset pustit.

    v
    Verka

    Segedín máme moc rádi..

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist