Jemný karlovarský knedlík s bagetou
Bagetu rozkrájíme na plátky, zalijeme mlékem s rozšlehanými vejci a necháme provlhnout. Přidáme mouku a lehce promícháme. Těsto vložíme do namočeného, vyždímaného hadrového ubrousku pomaštěného máslem, dobře zabalíme a konce zavážeme. Vaříme v osolené vodě asi 20 minut. Uvařený knedlík rozbalíme a nakrájíme na plátky.
Jednoduchý, rychlý a výborný recept.
karlovarský knedlík máme všichni rádi, taky ho dělám s rohlíkem
karlovarský knedlík dělám často, ale s rohlíky, taky jsou moc dobré
Karlovarský knedlík nerobím, u nás sa robí klasický knedlík.
Jemný karlovarský knedlík s bagetou jsem ještě nezkoušela
Karlovarský knedlík mám moc ráda. Už jsem ho dlouho nedělala – dělám ho s obyčejnými rohlíky a je také výborný.
Myslím, že se dá dobře udělat jemný karlovarský knedlík s nakrájenými rohlíky.