knedlik.jpg

Jemný karlovarský knedlík s bagetou

Bagetu rozkrájíme na plátky, zalijeme mlékem s rozšlehanými vejci a necháme provlhnout. Přidáme mouku a lehce promícháme. Těsto vložíme do namočeného, vyždímaného hadrového ubrousku pomaštěného máslem, dobře zabalíme a konce zavážeme. Vaříme v osolené vodě asi 20 minut. Uvařený knedlík rozbalíme a nakrájíme na plátky.

Diskuze

7 komentářů

    Stanislava Nováková

    Jednoduchý, rychlý a výborný recept.

    s
    sumka55

    karlovarský knedlík máme všichni rádi, taky ho dělám s rohlíkem

    s
    sumka55

    karlovarský knedlík dělám často, ale s rohlíky, taky jsou moc dobré

    j
    jankac

    Karlovarský knedlík nerobím, u nás sa robí klasický knedlík.

    l
    lucik21

    Jemný karlovarský knedlík s bagetou jsem ještě nezkoušela

    l
    lidka2

    Karlovarský knedlík mám moc ráda. Už jsem ho dlouho nedělala – dělám ho s obyčejnými rohlíky a je také výborný.

    b
    Bobina1

    Myslím, že se dá dobře udělat jemný karlovarský knedlík s nakrájenými rohlíky.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist