Jemný karlovarský knedlík s bagetou

Suroviny

bagety

350 g

hrubé mouky

80 g

vajec

2 ks

mléka

6 dcl

sůl

dle chuti

máslo

dle potřeby

Postup přípravy:

Bagetu rozkrájíme na plátky, zalijeme mlékem s rozšlehanými vejci a necháme provlhnout. Přidáme mouku a lehce promícháme. Těsto vložíme do namočeného, vyždímaného hadrového ubrousku pomaštěného máslem, dobře zabalíme a konce zavážeme. Vaříme v osolené vodě asi 20 minut. Uvařený knedlík rozbalíme a nakrájíme na plátky.

Hodnocení

3.6  Hodnoceno: 5x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
16.2.2017 4:51| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist