Jemný karlovarský knedlík s bagetou

Suroviny

bagety

350 g

hrubé mouky

80 g

vajec

2 ks

mléka

6 dcl

sůl

dle chuti

máslo

dle potřeby

Postup přípravy:

Bagetu rozkrájíme na plátky, zalijeme mlékem s rozšlehanými vejci a necháme provlhnout. Přidáme mouku a lehce promícháme. Těsto vložíme do namočeného, vyždímaného hadrového ubrousku pomaštěného máslem, dobře zabalíme a konce zavážeme. Vaříme v osolené vodě asi 20 minut. Uvařený knedlík rozbalíme a nakrájíme na plátky.

Hodnocení

3.6  Hodnoceno: 5x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
16.2.2017 4:51| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist