holandsky-rizek.jpg

Jemný holandský řízek

Pomleté maso promícháme se smetanou a v uzavřené nádobě necháme přes noc v lednici odpočinout. Sýr na jemno nastrouháme, přidáme k masu, opepříme a osolíme dle chuti a pořádně promícháme. V lehce navlhčených dlaních tvarujeme karbanátky, které protáhneme v rozšlehaných vejcích (ta zlehka osolíme) a ve strouhance, tento...

Diskuze

12 komentářů

    s
    sumka55

    zítra vyzkouším

    D
    doublefantasy

    jsem na tom podobně jako ostatní.. je to úžasná dobrota, na kterou jsem málem zapomněla a mám teď skvělou inspiraci na večeři 🙂

    m
    magic11

    jé, díky za inspiraci, udělám k večeři a ještě zbyde mě do práce něco na oběd, super

    v
    viki11

    Jemný holandský řízek je lahůdka, která je v naší rodině velmi oblíbená. Kombinace masa a sýru je výborná.

    m
    monia1

    Díky za připomenutí, dlouho jsem je nedělala.

    s
    stana1

    Taky mám rád holanský řízek.

    l
    lucik21

    Jemný holandský řítek je moc dobrý

    b
    Bobina1

    Jemný holandský řízek je dobrý.

    Viky17

    Holandský řízek patří mezi skvělá a oblíbená jídla naší rodiny, určitě ho musíme brzy udělat, díky za připomenutí tímto receptem.

    l
    ladouch

    Také je dělám jsou moc dobré.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist