Jemné lívance se smetanou a skořicí
Moučníky a dezerty – inspirativní fotogalerie Osolenou mouku smícháme se zakysanou smetanou,cukrem a žloutky.Do hladkého těsta vmícháme tuhý sníh.Těsto opatrně naléváme na rozehřátý lívanečník nebo pánev a opečeme po obouch stranách.Hotové lívance posypeme skořicovým cukrem popřípadě postříkáme šlehačkou.
Občas dělám lívance z kefíru a tyhle budou určitě taky dobré.
co je to za SHIT recept, mám z toho pěknou KejdU, a co s tím teď mám asi dělat? CH CH CH… 😛
a nepřijde tam aspoň trocha kypřícího prášku nebo sody?
Jemné lívance ze zakysané smetany – to bude skvělá dobrota !
těsto vypadá moc dobře a skořice tomu dodá krásnou vůni
Jemné lívance ze zakys. smetany taky občas dělávám.Jen trošku na iný způsob.Ráda vyzkouším i tento recept.
Jemné lívance ze zakysané smetany: tak já jsem lívance dělávala dětem, ale ne ze smetany, ale ze zakysaného mléka, byly výborné a nadýchané.
tak u tohoto receptu se mi vážně doslova sbíhají sliny
Ach jo, mě se lívance vždycky připálí, přitom je máme tak rádi