jemne-livance-ze-zakysane-smetany-fotogalerie01.jpg

Jemné lívance se smetanou a skořicí

Moučníky a dezerty – inspirativní fotogalerie Osolenou mouku smícháme se zakysanou smetanou,cukrem a žloutky.Do hladkého těsta vmícháme tuhý sníh.Těsto opatrně naléváme na rozehřátý lívanečník nebo pánev a opečeme po obouch stranách.Hotové lívance posypeme skořicovým cukrem popřípadě postříkáme šlehačkou.

Diskuze

11 komentářů

    l
    lidka2

    Občas dělám lívance z kefíru a tyhle budou určitě taky dobré.

    Ivet

    co je to za SHIT recept, mám z toho pěknou KejdU, a co s tím teď mám asi dělat? CH CH CH… 😛

    m
    magic11

    a nepřijde tam aspoň trocha kypřícího prášku nebo sody?

    x
    xxkouckaxx

    Jemné lívance ze zakysané smetany – to bude skvělá dobrota !

    x
    xxkouckaxx

    těsto vypadá moc dobře a skořice tomu dodá krásnou vůni

    h
    Handale

    Jemné lívance ze zakys. smetany taky občas dělávám.Jen trošku na iný způsob.Ráda vyzkouším i tento recept.

    Viky17

    Jemné lívance ze zakysané smetany: tak já jsem lívance dělávala dětem, ale ne ze smetany, ale ze zakysaného mléka, byly výborné a nadýchané.

    x
    xxkouckaxx

    tak u tohoto receptu se mi vážně doslova sbíhají sliny

    k
    Karunka

    Ach jo, mě se lívance vždycky připálí, přitom je máme tak rádi

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist