Jemné fazole se smetanou a česnekem

1. Proplachnuté fazole namočíme přes noc do studené vody a další den dáme vodu novou, přidáme nové koření a bobkový list a uvaříme doměkka. 2. Na sádle (1,5 lžíce) usmažíme hladkou mouku na jíšku, na zbylém sádle orestujeme pokrájenou cibuli. 3. Z uvařených...

Diskuze

9 komentářů

    Martin

    Hmm, mňam. Slyšeli jste a používáte třeba červené fazole adzuki https://www.rawmarket.cz/lusteniny/fazole-adzuki? Já jsem je začal používat. Píše se o nich, že jsou to ty nejlepší fazole na trhu. Chu´tově tedy musím souhlasit.

    x
    xxkouckaxx

    Luštěniny jsou nezbytným zdrojem vitamínů a navíc jsou moc dobré !

    x
    xxkouckaxx

    Luštěniny jsou nezbytným zdrojem vitamínů a fazole jsou navíc dobré !

    x
    xxkouckaxx

    chtěla jsem to zkusit , ale rodina odmítla tolik fazolí

    k
    Karunka

    Já taky fazole doma nevařím, nějak to neumím, ale toto může být dobré

    p
    puntik

    vypadá zajímavě a mohlo by to být i dobré, pravda fazole doma moc resp. vůbec nevařím

    x
    xxkouckaxx

    to by nemuselo být špatné

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist