jemna-porkova-polevka.jpg

Jemná pórková polévka

Pórek nakrájíme na malé proužky a opečeme na oleji, přidáme vodu, masox, sůl, vegetu a zalijeme smetanou, ve které jsme rozmíchali polohrubou mouku. Provaříme a podáváme posypané nastrouhaným sýrem a opečeným rohlíkem.

Diskuze

3 komentáře

    j
    jankac

    Jemná pórková polévka môže byť dobrá.

    l
    ladouch

    Také jí dělám, a masox do ní dávám, je dobrá.

    b
    Bobina1

    Jemná pórková polévka je dobrá. Masox bych nedávala.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist