pastika.jpg

Jemná paštika z kachních jater s pečenou švestkovou salsou

Paštika: 500 g kachních jater, 1 velkou cibuli, 4 stroužky česneku, 200 g másla, lžíci nasekané, čerstvé šalvěje, špetku čerstvého tymiánu, špetku drceného kmínu, sůl, drcený barevný pepř Pečená švestková salsa: 500 g čerstvých nebo mražených švestek, 200 ml...

Diskuze

3 komentáře

    b
    Bobina1

    Jemná paštika z kachních jater s pečenou švestkovou salsou – děkuji nechci.

    l
    lucik21

    Jemná paštika z kachních jater – podobnou jsem ochutnala a nejela mi

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist