jemna-domaci-sunka-352x198.jpg

Jemná domácí šunka s medem

Králičí, kuřecí nebo slepičí maso umeleme, vepřové nakrájíme na větší kousky. Přilijeme mléko, vodu, přidáme sůl, rychlosůl, med a cukr. Maso během 30-ti minut několikrát důkladně promícháme. Necháme 48 hodin uležet v ledničce. Po dvou dnech, kdy jsme občas maso promíchali, dáme...

Diskuze

8 komentářů

    Iva

    A to vepřové je v receptu kde?

    p
    petra-martiskova

    Hned v první větě postupu…

    p
    pepina

    Určitě by stálo za vyzkoušení.

    g
    glady

    super nápad udělat si domácí šunčičku……

    l
    lucik21

    Domácí šunku jsem ještě nezkoušela, ale chystám se na ni

    l
    lidka2

    Zkoušela jsem podle jiného receptu a nebylo to ono. Možná vyzkouším i tenhle recept, třeba to bude lepší.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist