jemna-domaci-sunka.jpg

Jemná domácí šunka s medem

Králičí, kuřecí nebo slepičí maso umeleme, vepřové nakrájíme na větší kousky. Přilijeme mléko, vodu, přidáme sůl, rychlosůl, med a cukr. Maso během 30-ti minut několikrát důkladně promícháme. Necháme 48 hodin uležet v ledničce. Po dvou dnech, kdy jsme občas maso promíchali, dáme...

Diskuze

8 komentářů

    Iva

    A to vepřové je v receptu kde?

    p
    petra-martiskova

    Hned v první větě postupu…

    p
    pepina

    Určitě by stálo za vyzkoušení.

    g
    glady

    super nápad udělat si domácí šunčičku……

    l
    lucik21

    Domácí šunku jsem ještě nezkoušela, ale chystám se na ni

    l
    lidka2

    Zkoušela jsem podle jiného receptu a nebylo to ono. Možná vyzkouším i tenhle recept, třeba to bude lepší.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist