Jehněčí se zeleninou a houbami

Jehněčí maso nasekáme na větší kostky. Vložíme je do osolené vody s kořením a zvolna asi 15 minut povaříme. Poté přidáme zeleninu a společně uvaříme doměkka. Na másle osmahneme najemno nakrájenou cibuli. Přidáme mouku a připravíme světlou jíšku, kterou zalijeme jehněčím vývarem. Omáčku...

Diskuze

0 komentářů

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist