jehneci-pecen-s-mrkvi-a-hraskem-352x198.jpg

Jehněčí pečeně s mrkví a hráškem

Jehněčí maso očistíme a „prošpikujeme“ nakrájenými stroužky z jedné česnekové hlavičky. Stroužky z druhého česneku nastrouháme, smícháme s tymiánem a solí a vetřeme do masa. Zabalíme ho do alobalu a uložíme do druhého dne v chladu. Pak maso vložíme i s alobalem do pekáče, podlijeme vodou do výšky asi 3...

Diskuze

4 komentáře

    j
    jankac

    Jahniace mäso nemám rada, tak ho ani nevarím.

    nova2

    jehněčí maso nemám ráda

    s
    Stanislav Brázdil ml.

    Jehněčí pečeně s mrkví a hráškem – na tom bych si pochutnal.

    l
    ladouch

    To zkoušet nebudu jehněčí maso u nás nikdo nejí.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist