jehneci-na-pomerancich-352x198.jpg

Jehněčí maso na pomerančích s kapustou a slaninou

Předehřejte troubu na 170 stupňů C (plynovou na stupeň 3). Jehněčí nohu potřete lehce olejem a solí a pečte v troubě na mírném žáru půl hodiny. Mezitím utlučte v hmoždíři pomerančovou kůru s rozmarýnem a majoránkou, k utlučené směsi pak přidejte víno, sůl a pepř. Vše je třeba...

Diskuze

0 komentářů

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist