jehneci-krk.jpg

Jehněčí krk na zelenině a víně

Maso si nakrájíme na větší kusy, stejně jako zeleninu, osolíme jej a opepříme. Na másle opečeme zeleninu s cibulí, přidáme protlak, cukr, koření a maso, pak zalijeme vínem, necháme odvařit. Pokrm zalijeme vývarem, maso dusíme do měkka. Když je vše měkké, nastrouháme...

Diskuze

3 komentáře

    p
    patricia077

    Sama jsem jehněčí ještě nejedla, ale dala jsem ho dceři umix. v nějakém příkrmu a nejelo jí to teda…

    l
    lucik21

    Jehněčí maso jsem ještě neměla, ale určitě ho ochutnám

    g
    glady

    jehněčí maso je výborné,občas jej taky děláváme…tento recept jsem ještě ale nezkoušela

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist