jehneci-krk.jpg

Jehněčí krk na zelenině a víně

Maso si nakrájíme na větší kusy, stejně jako zeleninu, osolíme jej a opepříme. Na másle opečeme zeleninu s cibulí, přidáme protlak, cukr, koření a maso, pak zalijeme vínem, necháme odvařit. Pokrm zalijeme vývarem, maso dusíme do měkka. Když je vše měkké, nastrouháme...

Diskuze

3 komentáře

    p
    patricia077

    Sama jsem jehněčí ještě nejedla, ale dala jsem ho dceři umix. v nějakém příkrmu a nejelo jí to teda…

    l
    lucik21

    Jehněčí maso jsem ještě neměla, ale určitě ho ochutnám

    g
    glady

    jehněčí maso je výborné,občas jej taky děláváme…tento recept jsem ještě ale nezkoušela

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist