jehneci-kotletky.jpg

Jehněčí kotletky na rozmarýnu

Slaninu nakrájíme na kostičky a nasypeme na dno pekáčku. Přidáme nahrubo nakrájenou cibuli, vložíme očištěné maso a potřeme ho částí česneku rozetřeného se solí. Zbylý česnek rozložíme kolem masa, přidáme rozlámané větvičky rozmarýnu, vše ještě trochu osolíme, opepříme a podlijeme vývarem. Pekáček...

Diskuze

5 komentářů

    nova2

    Jehněčí maso nemám ráda, tak ani nic z něho nevařím.

    j
    jankac

    Jehněčí mäso nemám rada, ani ho nevarím.

    l
    lucik21

    Jehněčí kotletky na rozmarýnu vypadají moc dobře

    k
    kajinek

    to musí být dobrota

    b
    Bobina1

    Jehněčí kotletky na rozmarýnu jsou určitě dobré.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist