jednohubky.jpg

Jednohubky se sardelovými očky

Ze střední části rovných rohlíků nakrájíme šikmo asi 3/4 cm tlusté krajíčky. Do majonézy vmícháme nadrobno rozsekaná vejce, vidličkou naneseme na připravené plátky rohlíků, které zdobíme okapanými sardelovými očky. Foto zdroj: profimedia.cz

Diskuze

1 komentář

    l
    ladouch

    Sardelová očka mám ráda musím někdy vyzkoušet, je to určitě dobré.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist