Jednoduchý zelný salát

Suroviny

hlávkového zelí
500 g
oleje
50 ml
moučkového cukru
2 PL
octa
1 PL
sůl
dle chuti

Postup přípravy:

Zelí spařím a to tak, že si v konvici svařím litr vody a zaliju s ní zelí tence pokrájené, asi na + – 5 minut, pak je propláchnu pod studenou vodou a nechám pořádně okapat. A přidám cukr, olej, ocet a sůl podle chuti, promícháme a dáme do lednice.

Hodnocení

4.8  Hodnoceno: 6x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
23.5.2016 11:33| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist