Jednoduché tenoulinké pizza těsto
Ze všech surovin uděláme těsto a hned uděláme placky. Nenecháváme kynout! Do prolisovaných rajčat dáme česnek, majoránku, oregano a bazalku (pizza koření). Touto směsí potřeme těsto a obložíme. Můžeme dát lilek s mladou cuketkou a mozarelku, nahoru ještě trošku soli a pizza koření a šup do...
Tak toto těsto je klasika, je moc dobré. Jen by to asi chtělo větší teplotu při pečení, ale bohužel mám jen na 250 stupňů.
Já ho znám, ovšem já měla recept s tím, že se těsto dá na hodinku odležet do ledničky. Když jsem ledničku otevřela myslela jsem,že na mě vyprskne. Bylo skoro přes celou polici v lednici 🙂 Nevím jak je to možné,ale podruhé se mi to už nestalo a měla jsem krásné tenké těsto jako z pizzerie 🙂
tak tenhle recept ještě neznám , ale vypadá to skvěle