Jednoduchá vajíčková pomazánka se šunkou
Vejce uvařené natvrdo nasekáme , šunku a okurky nakrájíme na drobné nudličky a vše smícháme s majonézou. Ochutíme pepřem a podáváme s čerstvým pečivem.
Jemná kynutá bábovka s rozinkami
2 hodiny středně těžké
1 hodina snadné
1 hodina snadné
1 hodina středně těžké
2 hodiny středně těžké
1 hodina obtížné
Jánošíkova placka se sýrem a brambory
1 hodina snadné
Cizrnové medailonky s jogurtovým dipem
1 hodina středně těžké
Vejce uvařené natvrdo nasekáme , šunku a okurky nakrájíme na drobné nudličky a vše smícháme s majonézou. Ochutíme pepřem a podáváme s čerstvým pečivem.
Jednoduchá vajíčková pomazánka je stará klasika.
Jednoduchá vajíčková pomazánka – to bude luxusní mňaminka !
Opravdu vynikající vajíčková pomazánka…
vajíčka mám velmi ráda, dělám podobnou pomazánku, jen tam nedávám vůbec okurku a místo majonézy dávám měkký sýr a pomazánkové máslo neochucené a také chutná výborně 🙂
děláváme ji také chutná výborně je to taková lahůdka a změna
Všechno nemusí být pořád jen zdravé. Když se taková pomazánka udělá dvakrát za měsíc, tak nikomu neuškodí.
musím vyzkoušet..ale asi bude podle reakcí dobrá
Vyzkoušela jsem, a byla jsem velmi spokojená 🙂
Vyzkoušela jsem, a byla jsem velmi spokojená 🙂
dělám, ale snad jen na velikonoce, kdy je dost vajec, jinak tuto kalorickou bombu s mým vyšším cholesterolem opravdu nemusím
dělám si podobou, ale bez majonezy,misto toho tavený sýr a místo okurky si davam cibulku…taky dobrota
Normálka, nic zvláštního.
taky dělám – je dobrá
dobrota:P
Aby recept byl o něco zdravější majonézu naředím bílým jogurtem, pak přidám ještě pažitku, pórek nebo prostě ještě nějakou zeleninku navíc.
Tuto pomazánku mohu jedině doporučit!:-) Je opravdu výborná.
je skvělá i s taveným sýrem
trošku hořčice. Jinak super. Hlavně se hodí o velikonocích.
Nabízím obměnu vajíčkové pomazánky: Tavený sýr do něho drobně nakrájená cibulka a nasekaná čerstvá petrželka, uvařené žloutky nastrouhám na křenovém struhadle,opepřím, trochu osolím, na každý žloutek 1 l lžička hořčice a na závěr na křenovém struhadle nastrouhané bílky. Je to asi stejně nezdravé, ale dobré.