Jednoduchá vajíčková pomazánka se šunkou

Vejce uvařené natvrdo nasekáme , šunku a okurky nakrájíme na drobné nudličky a vše smícháme s majonézou. Ochutíme pepřem a podáváme s čerstvým pečivem.

Diskuze

23 komentářů

    j
    jankac

    Jednoduchá vajíčková pomazánka je stará klasika.

    x
    xxkouckaxx

    Jednoduchá vajíčková pomazánka – to bude luxusní mňaminka !

    k
    krockovapavla

    Opravdu vynikající vajíčková pomazánka…

    r
    Romana30

    vajíčka mám velmi ráda, dělám podobnou pomazánku, jen tam nedávám vůbec okurku a místo majonézy dávám měkký sýr a pomazánkové máslo neochucené a také chutná výborně 🙂

    b
    brontik

    děláváme ji také chutná výborně je to taková lahůdka a změna

    a
    agad

    Všechno nemusí být pořád jen zdravé. Když se taková pomazánka udělá dvakrát za měsíc, tak nikomu neuškodí.

    m
    Marie1945

    musím vyzkoušet..ale asi bude podle reakcí dobrá

    k
    Kacenka_Ovecka

    Vyzkoušela jsem, a byla jsem velmi spokojená 🙂

    k
    Kacenka_Ovecka

    Vyzkoušela jsem, a byla jsem velmi spokojená 🙂

    p
    puntik

    dělám, ale snad jen na velikonoce, kdy je dost vajec, jinak tuto kalorickou bombu s mým vyšším cholesterolem opravdu nemusím

    b
    Barulinka

    dělám si podobou, ale bez majonezy,misto toho tavený sýr a místo okurky si davam cibulku…taky dobrota

    m
    Marta75

    Normálka, nic zvláštního.

    x
    xxkouckaxx

    taky dělám – je dobrá

    c
    cukratkoo15

    dobrota:P

    n
    Nikkinkka

    Aby recept byl o něco zdravější majonézu naředím bílým jogurtem, pak přidám ještě pažitku, pórek nebo prostě ještě nějakou zeleninku navíc.

    l
    Lucinka4

    Tuto pomazánku mohu jedině doporučit!:-) Je opravdu výborná.

    c
    chiappa

    je skvělá i s taveným sýrem

    a
    aknela11

    trošku hořčice. Jinak super. Hlavně se hodí o velikonocích.

    e
    evaliska

    Nabízím obměnu vajíčkové pomazánky: Tavený sýr do něho drobně nakrájená cibulka a nasekaná čerstvá petrželka, uvařené žloutky nastrouhám na křenovém struhadle,opepřím, trochu osolím, na každý žloutek 1 l lžička hořčice a na závěr na křenovém struhadle nastrouhané bílky. Je to asi stejně nezdravé, ale dobré.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist