Jednoduchá škvarková pomazánka

Suroviny

škvarky
1 sklenice
vejce natvrdo
2 ks
kyselá okurka
3 ks
kapie
2 ks
cibule
1 ks

Postup přípravy:

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Škvarky můžeme nechat v celku, jestli však máme raději jemnější chuť, umeleme je na masovém strojku najemno. Cibuli oloupeme a pokrájíme nadrobno, stejně tak nakrájíme vařená vejce, kyselé okurky a kapie.

Celou směs promícháme. Pokud se bude zdát pomazánka přece jen příliš tučná, lze ji nastavit taveným sýrem.

Hodnocení

4.9  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
4.4.2012 2:39| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist