jednoducha-koprova-omacka.jpg

Jednoduchá koprová omáčka s vejci

Z másla a mouky umícháme světlou jíšku, kterou naředíme chladným mlékem cca 400 ml. Přidáme smetanu, osolíme, osladíme dle chuti, přidáme ocet a za občasného míchání na mírném plameni prováříme 20 minut, v průběhu vaření doléváme mléko. Nakonec přidáme na jemno nasekaný...

Diskuze

7 komentářů

    s
    sumka55

    koprovku máme rádi, ale musí být čerstvý kopr, ten nakládaný není ono

    l
    ladouch

    Koprovku mám ráda jen já a syn, manžel by jí nesnědl.

    s
    Stendy

    Koprovou omáčku mám rád.

    j
    jankac

    Jednoduchá koprová omáčka mám rada, ale ju nevarím, lebo ostatní doma mi ju nechcú jesť.

    l
    lucik21

    Koprovku miluju, můžu ji každý den

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist