jatra-na-vine.jpg

Játra dušená na víně se žampióny

Játra odblaňte a nakrájejte na 4 plátky. Každý plátek na okraji nařízněte a obalte v mouce. Cibuli nakrájejte najemno, vložte ji do hrnce na rozehřátý tuk a osmažte. Přidejte plátky jater, po obou stranách je opečte, potom podlijte trochou vína a duste doměkka. Během dušení...

Diskuze

3 komentáře

    l
    lidka2

    Já játra nemusím, už je ani doma nedělám, nejíme je nikdo.

    nova2

    Játra mám ráda a toto je další recept který můžu vyzkoušet.

    s
    stana1

    Játra dušená na víně se žampióny – dobrý recept.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist