zeleninova-polevka_2.jpg

Jarní zeleninová polévka s kopřivami

Očištěnou zeleninu nakrájíme na kostky. V hrnci rozpustíme máslo, na kterém opečeme zeleninu, až se provoní, přidáme pokrájené listy mladých kopřiv, zalijeme teplým vývarem a přivedeme k varu. Vaříme, až bude zelenina měkká. Pak polévku rozmixujeme ponorným mixérem, zjemníme smetanou a dochutíme solí...

Diskuze

2 komentáře

    j
    jankac

    Túto hoci zdravú polievku, by som určite nejedla.

    s
    stana1

    Polévku s kopřivami jsem ještě nejedl.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist