jahodove-kolacky-352x198.jpg

Jahodové koláčky s krémem

Na vál prosejte 200 g hladké mouky, přidejte 120 g másla nebo Hery, 50 g cukru moučky, lžíci škrobové moučky, žloutek a 2 lžíce studené vody. Vypracujte vláčné těsto, zabalte ho do fólie a nechte půl hodiny odležet v chladu. Těstem vyplňte...

Diskuze

1 komentář

    s
    stana1

    vypadají pěkně.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist