bublanina-352x198.jpg

Jahodová bublanina

Utřete do pěny 5 žloutků se 100 g moučkového cukru. Pak do pěny zašlehejte 5 lžic oleje. Ušlehejte sníh z 5 bílků a lžíce citronové šťávy, do husté hmoty zašlehejte po částech 150 g pískového cukru. Žloutkovou směs opatrně vmíchejte do sněhu...

Diskuze

2 komentáře

    i
    ivanka294

    dělávám

    b
    bobina1

    Jahodová bublanina – klasika.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist