Jáhlovo-tvarohový dezert

Suroviny

jáhly
160 g
tvaroh
160 g
cukr
40 g
mléko
400 ml
vanilkový cukr
1 balíček
ovoce
čokoláda

Postup přípravy:

Jáhly spaříme a uvaříme v mléce doměkka. Ještě horké je rozmixujeme s tvarohem, cukrem a vanilkovým cukrem. Pokud je krém moc hustý, rozředíme trochou mléka. Nalijeme do pohárů, poklademe ovocem a ozdobíme strouhanou čokoládou.

Hodnocení

4.8  Hodnoceno: 6x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
7.8.2011 10:19| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist