Jáhlovo-tvarohový dezert

Suroviny

jáhly
160 g
tvaroh
160 g
cukr
40 g
mléko
400 ml
vanilkový cukr
1 balíček
ovoce
čokoláda

Postup přípravy:

Jáhly spaříme a uvaříme v mléce doměkka. Ještě horké je rozmixujeme s tvarohem, cukrem a vanilkovým cukrem. Pokud je krém moc hustý, rozředíme trochou mléka. Nalijeme do pohárů, poklademe ovocem a ozdobíme strouhanou čokoládou.

Hodnocení

4.8  Hodnoceno: 6x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
7.8.2011 10:19| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist