jablkova-povidla-352x198.jpg

Jablková povidla

Jablka umeleme nebo rozmixujeme, dáme do pekáče spolu s vodou, přiklopíme a dusíme na mírném plameni. Průběžně mícháme. Citrón omyjeme a rozkrájíme na kolečka. Asi po 10 minutách pekáč odklopíme, přidáme do povidel citrón a hřebíčky. Jablka necháme bublat asi 30 minut, poté uděláme...

Diskuze

4 komentáře

    j
    jankac

    Jablkové povidlá nerobievam.

    nova2

    Vzpomínám, když je dělala moje babička. A potom s nima koláče.

    l
    ladouch

    Dobrý nápad, jablek bude dost tak vyzkouším.

    b
    bobina1

    Jablková povidla jsou dobrá. Dělám je.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist