jablka-v-tvarohu-352x198.jpg

Jablka v tvarohu s džemem

Hrnec namočte. Žloutky utřete s moučkovým i vanilkovým cukrem, vmíchejte tvaroh s mlékem, šťávu a kůru z citrónu, rozinky, krupičku a nakonec sníh z bílků. Hrnec vytřete máslem a vysypte krupicí. Naplňte tvarohovou hmotou, vmáčkněte do ní oloupaná a jaderníků zbavená jablka. Vnitřky jablek naplňte džemem. Zakryjte poklicí,...

Diskuze

0 komentářů

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist