Jablečné pyré s pudinkem a šlehačkou
Nejprve si oloupeme 1 kg jablek. Jablka nastrouháme na hrubo a dáme do kastrůlku, kam přilijeme 200 ml vody a zvolna dusíme, dokud jablka nezměknou. 1 vanilkový pudink rozmícháme v trošce vody a vlijeme do kastrůlku s jablky, zamícháme a jěště krátce povaříme. Moučníky a dezerty –...
Zajímavý recept. Ten musím vyzkoušet. Díky za něj.
postup je stejný jen se vyskládají do formy piškoty a střídají se vrstvy piškotů a ryré – nechá se ztuhnout – dobrota
Je to vylepšená přesnídávka. Moc dobré.
je to trochu podobné jablečné výživě – jistě vyzkouším !
dělávám domácí je nejlepší to je potom kalorická bomba ale chutný a zdravý
pyré – dělám ho také – chutná celé rodině včetně těch nejmenších členů
To musí být dobré se šlehačkou, podobně jsem dělala dětské přesnídávky.