Jablečné pyré s pudinkem a šlehačkou

Suroviny

jablka
1 kg
voda
200 ml
vanilkový pudink
1 ks
šlehačka ve spreji
1 hrnků
cukr
5 PL

Postup přípravy:

Nejprve si oloupeme 1 kg jablek. Jablka nastrouháme na hrubo a dáme do kastrůlku, kam přilijeme 200 ml vody a zvolna dusíme, dokud jablka nezměknou. 1 vanilkový pudink rozmícháme v trošce vody a vlijeme do kastrůlku s jablky, zamícháme a jěště krátce povaříme.

Moučníky a dezerty – inspirativní fotogalerie

moučníky dezerty recepty inspirace fotogalerie

Nakonec osladíme cukrem dle chuti. Kastrůlek odstavíme z plotny a necháme vychladnout. Po vychladnutí nandáme jablkové pyré do misek a navrch ozdobíme šlehačkou ve spreji.

Hodnocení

4.1  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
23.8.2011 12:45| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist