jablecna-omacka-s-vinem-a-skorici-352x198.jpg

Jablečná omáčka s vínem a skořicí

Jablka oloupejte, zbavte jádřinců a rozkrájejte. Vložte je do trošky vody, zalijte šťávou z půlky citrónu, přidejte cukr, skořici a hřebíček a jablka rozvařte. Potom vyndejte koření a jablka propasírujte. V trošce studené vody rozmíchejte solamyl, přidejte ho k jablečné směsi a povařte 1 minutu. Omáčku odstavte,...

Diskuze

1 komentář

    p
    pavlinf

    dobrota

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist