italsky-kralik-na-cervenem-vine.jpg

Italský králík na červeném víně

  Pokrmy z králíka – fotogalerie aranžmá na talíři Připravíme si základ na olivovém oleji z nakrájené cibule, mrkve a řapíkatého celeru. Přidáme naporcovaného králíka a vše orestujeme. Podlijeme vývarem a červeným vínem, přidáme rajčata. Dochutíme solí a vaříme 60 minut. Nakonec přidáme vypeckované olivy.

Diskuze

10 komentářů

    m
    martinnatr

    podobně dělají králíka ve Španělsku

    l
    ladouch

    Takto udělaný králík by u nás nezabodova, nemáme rádi olivy ani víno do jídla, je to po něm moc kyselé.

    k
    karkulkaa

    super receptík, može chutnat skvele…

    h
    helenadon

    já mám nejraději na pekáči našeho českého králíka

    x
    xxkouckaxx

    vypadá to na zajímavé jídlo – já bych ale asi vynechala ty olivy

    i
    ivetinkav

    tento klráliček taky vypadá moc zajimavě, mňam

    z
    Zuzana2403

    Proč nezkusit něco nového.Doma dělám králíka stále na stejný způsob.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist