Italský králík na červeném víně
Pokrmy z králíka – fotogalerie aranžmá na talíři Připravíme si základ na olivovém oleji z nakrájené cibule, mrkve a řapíkatého celeru. Přidáme naporcovaného králíka a vše orestujeme. Podlijeme vývarem a červeným vínem, přidáme rajčata. Dochutíme solí a vaříme 60 minut. Nakonec přidáme vypeckované olivy.
podobně dělají králíka ve Španělsku
Takto udělaný králík by u nás nezabodova, nemáme rádi olivy ani víno do jídla, je to po něm moc kyselé.
super receptík, može chutnat skvele…
já mám nejraději na pekáči našeho českého králíka
vypadá to na zajímavé jídlo – já bych ale asi vynechala ty olivy
tento klráliček taky vypadá moc zajimavě, mňam
Proč nezkusit něco nového.Doma dělám králíka stále na stejný způsob.