Italský králík na červeném víně

Suroviny

králík
1 ks
cibule
1 ks
řapíkatý celer
1 ks
zeleninový vývar
250 ml
konzervovaná rajčata
500 g
červené víno
1 dcl
vypeckované olivy
10 ks
olivový olej
150 ml

Postup přípravy:

 

Pokrmy z králíka – fotogalerie aranžmá na talíři

králík inspirace fotogalerie

Připravíme si základ na olivovém oleji z nakrájené cibule, mrkve a řapíkatého celeru. Přidáme naporcovaného králíka a vše orestujeme. Podlijeme vývarem a červeným vínem, přidáme rajčata. Dochutíme solí a vaříme 60 minut. Nakonec přidáme vypeckované olivy.

Hodnocení

1.5  Hodnoceno: 2x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
25.10.2011 10:05

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist