Irské koleno
Očistěné koleno vykostíme tak, aby zůstalo v celku, vnitřní stranu posypeme kořením na pečení, potřeme utřeným česnekem (dva stroužky na jedno koleno), hořčicí, posypeme na kolečka nakrájenou cibulí (1/2 cibule na jedno koleno). Maso zbalíme, ovážeme pevně režnou nití nebo...
Koleno také dělám, ale trochu jinak vyzkouším.
Koleno občas peču, ale tenhle recept jsem neznala. Možná zkusím.
koleno můžeme na talíři posypat čerstvou nakrájenou cibulí podle chuti – čím víc , tím líp
pečené koleno jsem dělala nedávno , ale toto vypadá také dobře
Irské koleno je opravdu vynikající.
To vypadá velmi lákavě, asi si dám tu práci a recept zkusím.
tak takový recept na vepřové koleno se mi líbí – bude to pěkně šťavnaté !