Husí prsa s česnekem a zázvorem

Den předem protkneme husí prsa kousky česneku a čerstvého zázvoru. Další den osmahneme nadrobno nakrájenou cibulku dorůžova. Podlijeme vývarem. Na troše sádla opečeme prsa, vložíme na cibulku s vývarem a v troubě dusíme do měkka. V průběhu dušení podléváme vývarem. Podáváme s vařenými brambory a syrovým...

Diskuze

10 komentářů

    x
    xxkouckaxx

    Dušená husí prsa bez kůže prošpikovaná česnekem a čerstvým zázvorem – to vypadá luxusně !

    k
    krockovapavla

    Tento bejlík je opravdu moc lahodný.

    x
    xxkouckaxx

    já husu vlastně nikdy nejedla , ani kachna mně nenadchla

    a
    aknela11

    měla jsem štěstí a ochutnala u kamarádky – je to dobrota

    a
    aknela11

    že zde není fotka, já si moc neumím představit, jak to vypadá hotové.

    k
    karkulkaa

    vypadá to zaujímavo

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist