Husa na víně se zázvorem
Omytou, očištěnou a osušenou husu zevnitř i na povrchu osolíme, okořeníme zázvorem na hrubo pomletým pepřem. Položíme na pekáč hřbetem vzhůru, přidáme na polovinu rozkrojené cibule a nové koření. Podlijeme horkou vodou, zakryjeme a dáme péct při 200°C (doba pečení je 100–130 min.). Při pečení...
husu máme tak jednou do roka, zajímavé
Husa na víně, je dobrota, ktorá nikdy nesklame.
Tohle bude luxusní jídlo, manžel by mi asi utrhal ruce, ale já husu ani kachnu nemusím.
Husa na víně je veliká pochoutka, určitě ji udělám
Husa pečená se smetanou a vínem je skvělá lahůdka. Drůbeží maso naše celá rodina miluje.
Vypadá to moc lákavě, hned bych si dala říci.
taková vypečená husičká…no to je „žrádlo“