husa-na-vine.jpg

Husa na víně se zázvorem

Omytou, očištěnou a osušenou husu zevnitř i na povrchu osolíme, okořeníme zázvorem na hrubo pomletým pepřem. Položíme na pekáč hřbetem vzhůru, přidáme na polovinu rozkrojené cibule a nové koření. Podlijeme horkou vodou, zakryjeme a dáme péct při 200°C (doba pečení je 100–130 min.). Při pečení...

Diskuze

9 komentářů

    m
    martinnatr

    husu máme tak jednou do roka, zajímavé

    j
    jankac

    Husa na víně, je dobrota, ktorá nikdy nesklame.

    l
    lidka2

    Tohle bude luxusní jídlo, manžel by mi asi utrhal ruce, ale já husu ani kachnu nemusím.

    l
    lucik21

    Husa na víně je veliká pochoutka, určitě ji udělám

    v
    viki11

    Husa pečená se smetanou a vínem je skvělá lahůdka. Drůbeží maso naše celá rodina miluje.

    e
    Elisa19

    Vypadá to moc lákavě, hned bych si dala říci.

    g
    glady

    taková vypečená husičká…no to je „žrádlo“

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist