pecivo.jpg

Hubnutí a pečivo: Jde to dohromady? Zbořili jsme pár mýtů!

Vše o hubnutí

Slyšela jsi někdy o dietě, která tvrdí, že návštěva pekárny je téměř hrdelní zločin? Že zabiják jménem lepek ti pomalu způsobí nadváhu a pokud si večer kousneš do housky, další špek se ti usadí hlavně v oblasti břicha? Určitě...

Diskuze

17 komentářů

    g
    Tomáš Novák

    pečivo nejím už delší dobu

    i
    IVANKA294

    pečivo si děláme i doma,mám ho ráda

    Míša

    ..klasika…po tréninku je potřeba dodat tělu energii a kde jinde ji vzít než ze sacharidů, takže je potřeba zase zvážit dané okolnosti. Když nebudu celý den nic dělat, pak jsou večer luxusem, ale při aktivitě nevynechávat. Nejvhodnější tedy celozrnné, žitné apod. nebo samozřejmě komplexní sacharidy v podobě rýže, brambor, kuskus…atd. 🙂

    Daniela

    Je vidět, že článek píše opět někdo“ hodnověrný“, splést si knackebrot s ostatním podobnými plátky pouze velikostí a tvarem? Doufám, že dotyčná osoba- autor není výživový poradce.Mimochodem je to stará značka chleba snad více než 60 let, pamatuji si jej jako dítě z Hamburku- jsem již letitá dáma a používal se hlavně při dietách, u nás tehdy byly pouze suchary / stejné složení nemají/.

    g
    goldie

    Video je příšernost, nedokoukala jsem.
    Diety nedržím, jím, co najdu v obchodě a mi chutná, pečivo k tomu patří za normálních okolností. Na dovolené například pečivo nemusím jíst a nechybí mi. Jsem variabilní. 🙂

    Petra

    Peču si chleba doma.Není z droždí,ale z kvásku a kvásek a drožďový kvásek je něco jiného.Kvásek je pro tělo lelší než droždí.Kvásek je z žitné mouky,ale do samotného chleba dávám pšeničnou chlebovou mouku a špaldovou mouku.Je to tedy špatně?

    Ehm2

    Smíchat rýžové chlebíčky a knackebrot dohromady to je teda boření mýtů 😀
    Právě knackebroty jsou z celozrnné mouky takže naprosto OK…

    LS

    Pečivo bylo i pro mě kámen úrazu. Po radikální změně jídelníčku, kterou jsem velice potřebovala, jsem pečivo minimalizovala.Plátek pečiva jsem k snídani nahradila plátkem kedlubny, / kedlubna a žervé/, okurky, jogurt bílý – 0,3 tuku, 3,5 sacharidy, 11 bílkoviny semínka – slunečnice, dýně, chio a 7 sušených brusinek nebo 3 ks nakrájené sušené švestky. A pokud si ho chci dát tak jen čistě žitné a velice zkoumám etikety .

    b
    Bobina1

    Já mám pečivo ráda.

    a
    anaiki

    Upéct, ale na kolik dát troubu a jak dlouho??? To je velmi důležité!

    p
    pepina

    Vyzkouším recept na chleba.

    e
    Eny96enye

    Když jsem začínala vynechávat pečivo, nahrazovala jsem jej zdravější formou na kterou mě přivedla velice zcestovalá kamarádka. Zkuste si někdy namazat papriku rozřízlou na polovinu, například lučinou, která obsahuje spoustu bílkovin. posypat sladkou paprikou či trochu pepře + šunka minimálně 90% masa. Výborná lehká večeře 🙂

    l
    lucik21

    Bílé pečivo si občas dám, ale z větší části jím tmavé

Zpět na článek

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist