57d7e28e80ce9.jpg

Pokud si zvyklá si dávat ke kávě nějaký ten dortík, sáhni raději po koláči vyrobeném bez cukru a mouky. V dnešní době v různých zdravých výživách seženeš takových koláčů spousty. Jsou slazeny fruktózou, tedy ovocným cukrem, například z banánu nebo jablek. I ty doma používej místo cukru med nebo agávový či datlový sirup. Je zbytečné do sebe cpát bílý cukr, když existuje tolik variant. Místo mouky použij jemně mleté ovesné vločky nebo mouku špaldovou.

Zdroj: archiv redakce

4 / 5

Pokud si zvyklá si dávat ke kávě nějaký ten dortík, sáhni raději po koláči vyrobeném bez cukru a mouky. V dnešní době v různých zdravých výživách seženeš takových koláčů spousty. Jsou slazeny fruktózou, tedy ovocným cukrem, například z banánu nebo jablek. I ty doma používej místo cukru med nebo agávový či datlový sirup. Je zbytečné do sebe cpát bílý cukr, když existuje tolik variant. Místo mouky použij jemně mleté ovesné vločky nebo mouku špaldovou.

Zdroj: archiv redakce

Miniatury Zavřít
TOPlist