hrusky-nadivane-syrem-a-pastikou-352x198.jpg

Hrušky nadívané sýrem a paštikou

Hrušky oloupejte, překrojte napůl, vykrojte jaderník, vložte je do kastrolu, zalijte vodou s citronovou šťávou (nebo bílým vínem) a povařte skoro doměkka. Pokud máte hrušky měkké, pouze je potřete citronovou šťávou. Rozložte je na talířky (spodní část podle potřeby seřízněte, aby...

Diskuze

0 komentářů

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist