hrusky-a-jablka.jpg

Hrušky a jablka s překvapením

Hrušky a jablka omyjeme a osušíme, ale neloupeme. Opatrně odstraníme jádřince a plody ještě trochu vydlabeme. Pokrájenou dužinu, cukr, nastrouhanou marcipánovou hmotu a čokoládu zamícháme a trochu prohněteme, aby se vše spojilo v těstíčko. Touto směsí naplníme ovoce a přitlačíme. Vložíme do vymazané misky a pečeme v předehřáté...

Diskuze

4 komentáře

    j
    jankac

    Hrušky a jablka s překvapením som ešte nejedla.

    l
    lucik21

    Hrušky a jablka s překvapením vypadají dobře

    l
    ladouch

    Dělám jablka v županu, toto bude také dobré.

    b
    Bobina1

    Hrušky a jablka s překvapením mohou být dobré.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist