Hruškové vdolky s tvarohem

Těsto: 400 g hladké mouky, 15 g droždí, asi 150 ml smetany, 20-30 g cukru, 50 g másla, 1 vejce, sůl, mouka na vyválení Náplň: 300 g hrušek, 3-4 lžíce cukru, měkký tvaroh, 200 ml kysané smetany, práškový cukr...

Diskuze

10 komentářů

    x
    xxkouckaxx

    Kynuté vdolky s hruškovou náplní, tvarohem a přelivem z kysané smetany – tak takhle nějak si představuji kuchařské nebe 🙂 !

    x
    xxkouckaxx

    Kynuté vdolky s hruškovou náplní, tvarohem a přelivem z kysané smetany – skoro tu slintám blahem , to musí být bašta !

    x
    xxkouckaxx

    Kynuté vdolky s hruškovou náplní – tak tohle bude velikánská dobrota !

    x
    xxkouckaxx

    tak tenhle recept se mi dost líbí – ty hrušky v náplni musí být skvělé

    k
    krockovapavla

    Tak tyhle vdolky určitě ráda vyzkouším, doporučuji.

    k
    karkulkaa

    vypadají tak lákave že si je budu muset udelat

    x
    xxkouckaxx

    tenhle recept neznám , ale vypadá to skvěle – musím vyzkoušet

    a
    aknela11

    vdolky. Ty bych si dala. Určitě je to dobrota

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist