strudl.jpg

Hruško – jablečný závin s ořechy

Jablka i hrušky oloupejte, nakrájejte na čtvrtky a zbavte jádřinců. Poté dužinu nakrájejte na menší, stejně velké kousky a v míse prosypte skořicí a jedním sáčkem vanilkového cukru. Moučníky a dezerty – inspirativní fotogalerie Přidejte rozinky i lískové oříšky a zlehka promíchejte. Listové těsto překrojte na dva...

Diskuze

11 komentářů

    j
    jankac

    Štrůdl s hruškami má trošku priklášlený názov, ale chuťovo výborný a rýchly recept.

    m
    martinnatr

    hned bych ochutnala, to bude skvělé

    x
    xxkouckaxx

    neumím si představit lepší pochoutku k podzimnímu čajíku !

    g
    glady

    Obměna klasického štrúdlu…Proč ne

    s
    slavuska

    zajímavé,a určitě to bude dobré. super itp

    g
    glady

    Zajímavý recept. Určitě jej vyzkoušíme.

    k
    krockovapavla

    Ve štrůdlu mají hrušky takovou divnou chuť, raději dělám s jablky.

    l
    lidka2

    Zajímavý nápad, určitě to někdy zkusím namíchat!

    l
    ladouch

    Štrůdl je jeden z našich nejoblíbenějších noučníků tahle kombinace nám určitě také zachutná.

    v
    viki11

    Záviny peču často, ale kombinaci jablek a hrušek jsem ještě nedělala. Brzy určitě zkusím.

    b
    Bobina1

    Ještě jsem jej nedělala, ale myslím, když jsou hrušky pomíchané s jablky, že bude dobrý.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist