hrstkova-polevka_1.jpg

Hrtsková polévka

Večer dáme namočit všechny luštěniny a druhý den je uvaříme v téže vodě s kroupami do změknutí. Před dovařením polévky přidáme strouhanou kořenovou zeleninu a cibuli. Polévku zahustíme jíškou ze sádla a hladké mouky. Okořeníme majoránkou, osolíme a opepříme podle chuti.

Diskuze

6 komentářů

    b
    brontik

    je dobrá u nás se taky ledasco sežene v lednici chutná a zahřeje

    p
    pavlinf

    jé ,na tuto polévku si pamatuji ještě ze školy,vždycky mi chutnala.

    g
    glady

    hrstka toho, hrstka toho…taková jídla mám ráda, spotřebuji všechny zbytky ze sáčků

    j
    jankac

    Hrtsková polévka, je veľmi vďačná polievka, ktorá zasýti a je veľmi zdravá.

    l
    lucik21

    Hrstková polévka je moc dobrá, dělám ji často

    b
    Bobina1

    Hrtskovou polévku, aneb co dům dal mám ráda.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist