Hrstková polévka s luštěninami a zeleninou

Večer si namočíme všechny luštěniny a druhý den je uvaříme v téže vodě s kroupami do změknutí. Před dovařením polévky přidáme strouhanou kořenovou zeleninu a cibuli. Polévku zahustíme jíškou a okořeníme majoránkou. Osolíme podle chuti.

Diskuze

6 komentářů

    x
    xxkouckaxx

    jejda – tohle mi připomnělo skvělé jídlo od mojí babičky

    h
    helenadon

    my tomu říkáme „co dům dal“

    j
    josef7777

    Hrstkovou polévku delavame podobne. Dekuji za pripomenuti.

    m
    maruskaji

    Delavam obcas podobne. Chutna polevka.

    s
    saskanya

    Tuhle polévku vařil i nějaký režiser (v čápi s mákem nebo prostřeno? teď nevim) a dával tam ještě uzené nakrájene na kostky. 🙂

    o
    ostrowid

    Tak na tu jsem měla dnes spadeno, ale nakonec jsem koupila ve zdravé výživě směs na polévku s fazolí mungo a taky je velmi dobrá

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist