hraskovy-krem.jpg

Hráškový krém se smetanou

V hrnci si rozpustíme máslo, orestujeme na něm najemno nakrájenou cibuli a pórek. Přidáme hrášek, ještě krátce restujeme a podlijeme vývarem. Vaříme pouze krátce, 10 až 15 minut, aby hrášek neztratil barvu. Přidáme smetanu, rozmixujeme kuchyňským mixérem a pro větší jemnost přecedíme...

Diskuze

7 komentářů

    nova2

    Hráškový krém nemám ráda od doby školní jídelny.

    s
    Stendy

    Hráškový krém se smetanou – krémové polévky nevyhledávám.

    j
    jankac

    Hráškový krém se smetanou nerobievam so smotanou.

    l
    lucik21

    Hráškový krém se smetanou občas udělám

    l
    lidka2

    Tohle je naprostá klasika. U nás si ji ale dělám jen pro sebe.

    b
    Bobina1

    Dělám klasickou hrachovou polévku.

    s
    Stendy

    Hrachovou polévku mám rád.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist