hraskova.jpg

Hrášková polévka s mátou a smetanou

1. Lžíci másla rozehřejte v hrnci, přidejte na kolečka nakrájený pórek a drobně nakrájenou cibuli. Smažte asi 8 minut. Zalijte kuřecím vývarem a přiveďte k varu. Vsypte hrášek a vařte asi tři minuty. 2. Sejměte z ohně, osolte, opepřete a přidejte nasekanou mátu. Rozmixujte tyčovým mixérem...

Diskuze

5 komentářů

    m
    martinnatr

    s tou mátou je to zajímavé, nevím

    l
    lidka2

    Ta polévka vypadá s mátou velice dobře…

    x
    xxkouckaxx

    hrachovka je u nás dost oblíbená , líbí se mi ta máta

    h
    helenadon

    hrachovou polévku vaříme, ale bez máty

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist