hranolky-z-celeru.jpg

Hranolky z celeru s kořením

Celer oloupeme, očistíme a nakrájíme na plátky silné cca 1 cm. Z plátků nakrájíme hranolky cca 1×1 cm silné. Hranolky vložíme na 2-3 minuty do vroucí vody, poté je scedíme a dobře okapané smícháme s olejem a kořením. Hranolky rozprostřeme na plech a pečeme v rozpálené...

Diskuze

8 komentářů

    j
    jankac

    Hranolky z celeru by som nerobila, lebo zeler neznášam.

    r
    relaxb

    Hranolky z celeru? No, nevím, jestli by je u nás někdo jedl. Dělávám celerovou pomazánku, ta je dobrá. Ale vyzkouším.

    l
    lucik21

    Hranolky z celeru jsem dělala a jsou moc dobré

    l
    ladouch

    Já je mám také ráda, ale zbytek rodiny bych nenadchla.

    m
    monia1

    Ceeler nakrájím na hranolky a smažím v oleji, osuším v ubrousku a okořením. Jsou vynikající, samotné nebo jako příloha např. k pečenému kuřeti.

    g
    glady

    hranolky z celeru jsem ještě nezkoušela,ale určitě je vyzkouším,celer mám moc ráda,,,,,

    b
    Bobina1

    Hranolky z celeru mohou být dobré, ale manžel by je asi nejedl.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist