hrachova-polevka-352x198.jpg

Hrachová polévka se slaninou

Přebraný hrách propláchneme studenou vodou. Zalijeme studenou vodou, aby byl potopený a necháme namočený 12 hodin. Druhý den vodu dolijeme, aby hrách zůstal stále potopený. Osolíme a uvedeme do varu. Na mírném ohni vaříme pod poklicí 1 a 1/2 hodiny. Oloupanou najemno...

Diskuze

0 komentářů

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist