hovezi-zebra.jpg

Hovězí žebra s pikantní omáčkou

V kastrolu rozehřejeme olej, omytá a osušená žebra z obou stran poprášíme moukou a opečeme je v oleji dohněda. Pak je vyndáme, z kastrolu odlijeme všechen tuk, ponecháme cca jednu lžíci a vhodíme nadrobno nakrájenou cibuli. Osmahneme dočervena, přidáme sůl a ostatní koření, zalijeme vodou. Provaříme...

Diskuze

4 komentáře

    j
    jankac

    ŽEBRA S PIKANTNÍ OMÁČKOU nemám rada, ale manžel ich má rád.

    l
    ladouch

    Dobrý recept, vyzkouším ho, určitě si pochutnáme.

    l
    lucik21

    Hovězí žebra spíše beru na polévku, ale na pečení spíše vepřová

    b
    Bobina1

    Hovězí žebra nic pro mne. Nerada obírám kosti.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist